Uppstallning

Välkommen att stalla upp din häst hos oss. I stallhyran ingår insläpp och utsläpp, utfodring tre gånger per dag, foder såsom havre, betfor,  hö eller hösilage. Som strömedel går från 1 januari 2020 att välja på halm, sågspån eller kutterspån. Strömedel som åtgår är till självkostnadspris och läggs på nästa stallhyra.  Tilläggstjänster som täckning, mockning, tvätt går att köpa till. Helgjourer enligt schema en dag på helgen ca var 6:e vecka. Man är tre hästägare som jobbar tillsammans på morgonen, två som har insläpp och en som har kvällsfodring.

Aledals Ridcenter erbjuder största möjliga bekvämlighet för dig som ryttare. Här finns två ridhus, spolspilta, paddock och fina ridvägar i skogen med möjlighet att rida till stranden och bada. Du kan koncentrera dig på din ridning, vi ser till att anläggningen sköts och ger dig bästa möjliga förutsättningar att ägna all din tid åt din häst och ridningen.

Stallhyra 2020

Alla priser inkl moms 25%HÄST
Fönsterbox 4000:-
Innerbox 3800:-

PONNY
Fönsterbox 3700:-
Innerbox 3600:-

LILLA STALLET
Häst 3700:-
Ponny 3500:-

Stallhyra betalas till
Bg 580-8803
I priset ingår:
– In-och utsläpp
– Hö eller hösilage, havre, betfor,  salt
– Fodring tre gånger per dag
– Tillgång till ridhus, paddock, terräng och spolspiltor

-Tjänster som mockning, täckning, tvätt mm går att köpa till

Vi har en-hästhagar  och två-häst-hagar. I hagarna finns uppvärmda vattenkoppar med året-runt -vatten. Förutom plats i sadelkammare ingår två  skåp till övrig utrustning.  Begränsat foderutrymme med plats för eget foder.

TRÄNINGAR
Lektioner, privatträning eller träning i mindre grupper för auktoriserade instruktörer anordnas.

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: